Hamarosan indul a webshop!

Pár hét múlva elérhetővé válik a webshop. 🙋‍♀️
Hatalmas erőkkel készülünk, képeket készítünk, töltünk fel, szövegeket írunk, szerkesztjük az oldalt és elmélkedünk naphosszat, hogy tehetnénk még szerethetőbbé az egészet.
A ❤️-em csücske lesz ez a webshop. Minden egyes oldal, minden kép és leírás tükrözni fog engem és azt, ami bennem van. Életem párja - a fotósom - remekül ráérzett a stílusomra, nyilván nem véletlen...
Minden termékben, amit árulni fogok, hiszek.
A mosható pelenkák árusítása egy több éve tartó szerelem eredménye. Évekkel ezelőtt találkoztam vele egy ismerős gyermekének formás kis popóján.
Szerelem volt első látásra és azóta ismerkedek a témával. Minél jobban beleástam magamat a mosipelusok rejtelmes világába annál jobban tetszik és tudom, hogy ha egyszer gyermekem lesz én is ezt fogom használni. Addig csak gyönyörködöm bennük és örömmel látom, hogy milyen sokan vannak még ezzel így
A természet szeretete, a környezetvédelem családi örökség. Édesanyám, testvérem, nagyszüleim is mind mind folyamatosan tesznek kisebb-nagyobb lépéseket annak érdekében, hogy a jövő generációinak is megmaradjon csodálatos Földünk. Évek óta keressük az alternatív termékeket mindenre, amit a tömegcikkeket árusító bevásárlóközpontok az arcunkba ömleszt. Kemikáliák, méreganyagok, rákkeltő és egészségre káros anyagok mindenhol, mindenben.
Szerencsére mára már egyre többen látják, hogy a fenntartható jövőt a természetes anyagok használata jelenti.
Magyarországon is több olyan gyártó van, aki káros anyagoktól mentes, bio-, öko- termékeket készít.🌱🌿💚 Igyekszem összegyűjteni őket és az ő termékeikkel megtölteni a webshopot.
A pelenkákat és más textil termékeket majdnem mind magyar anyukák varrják saját kezűleg. És csodálatosak lesznek! 🥳🤩
Remélem nagy szeretettel fogadjátok majd munkánk gyümölcsét, addig is nézelődjetek az Instagram oldalunkon. Ott rendszeresen osztunk meg képeket a leendő termékekről!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mosható intimbetét - ez most komoly?

Mosipelusok, avagy a legkedvencebb kedvenc témám :D

Mit jelentenek az összetevők a termékek hátoldalán?